Κυριακή, Ιουλίου 22, 2007

Ταρώ...L'Empereur...

Δεν σας ξέχασα φίλες μου,ούτε διακοπές πήγα ακομα.Λιγο η ζέστη που με βάρεσε κατακούτελα,λίγο οι δουλειές,λιγο και το πι-σι που"αρρωστησε"και ήθελε τον γιατρό του(ο γιατρος εκανε ηλιοθεραπεία στην Χαλκιδική)μείναμε στην Αυτοκράτειρα.
Ας συνεχίσουμε λοιπόν με τον Αυτοκράτορα.....

Για τις-τους χαρτορίχτρες αντιπροσωπεύει παντα την νόμιμη εξουσία του ανδρικού φύλου.
Για τους ερευνητές ενορατικούς ειναι η κοσμική εξουσία του ανώτερου όντος και ο συμπαντικός νους που μαζί με την Αυτοκράτειρα θα δημιουργήσει τους τέλειους απογόνους που θα ξεφύγουν απο τα 7 γήινα στερεώματα για να ανέλθουν στα 7 ουρανια στερεώματα.
Το χαρτί έχει πολλούς νοητικούς συμβολισμούς αλλά θα τους παρακάμψω γιατί δεν έχουν σχέση με την χαρτομαντεία αλλά με"άλλα"....

Στο ρίξιμο λοιπον της Μ.Α. θα αναλύσει τον χαρακτήρα ενός άνδρα.
Θα δείξει ενα άτομο με ικανότητες.Εναν γεννημένο ηγέτη.Εχει επιμονή,αντοχές και σταθερές πεποιθήσεις.Η λογική του είναι τόσο τέλεια καταρτησμένη και πάντα θα την βάζει πάνω απο μη ελεγχόμενα συναισθήματα και ανθρώπινα πάθη.
Αυτόν τον άντρα δεν μπορείτε να τον"ταρακουνήσετε" εύκολα αγαπητές μου.
Διαθέτει όλα τα απαραίτητα προσόντα για να είναι ο ηγέτης σε όλα τα θέματα.Στην μόνη δύναμη που ανταποκρίνεται ειναι η Αυτοκρατειρα.
Οταν λοιπόν πέσει ο Α-ας(αυτοκρατορας)κοντα σε θεση με την Α-α(αυτοκρατειρα)και ανάλογα με τα υπόλοιπα χαρτιά θα δείξει αν η Α-α θα μπορέσει να μείνει με αυτον τον ισχυρό,γοητευτικό και"αγύριστο κεφάλι"ανδρα.
Για τον Α-α θα δείξει αν διάλεξε την σωστή σύντροφο,ανάλογα με τις ερμηνείες των άλλων χαρτιών.
Για να συμβιώσετε με τον Α-α πρέπει να ειστε οξυδερκή άτομα,με φαντασία,υπομονή,γόνιμες σε ιδέες,δεν δίνει μεγάλη προσοχή στην εξωτερική ομορφιά αλλά πάντα θα θέλει την Α-α του καλογυαλισμένη.Μπορεί να παραβλέψει το αξύριστο πόδι,αλλά ενα ασιδέρωτο και βρώμικο ρούχο θα ειναι η καταστροφή σας.
Ο Α-α δεν συγχωρεί εύκολα.Συχαίνεται την μεμψιμοιρία,την γυναικεία αλαζονεία και την ημιμάθεια.Αν δεν είστε μια πραγματική βασίλισσα,φροντίστε να γίνετε γιατί θα βάλει πλώρη για άλλα λιμανια.
Πολλοί χαρτομάντεις συνταυτίζουν τον Α-α με το ζώδιο του Κριού και την Α-α(Μανα-γη)Με το ζώδιο της Παρθένου.Ευνόητο λοιπόν είναι πως η φωτιά του Κριού θα θελήσει να κάψει την γη της Παρθένου αν αυτή δεν συμμορφωθεί με την θεληση του.
Αφεθείτε στον Α-α αν ηρθε στην ζωή σας.Θα πραγματοποιήσει όλους τους κοινούς σας στόχους αν πραγματικά δειξετε πως πιστεύετε σ'αυτον.

Αν ο Α-α πεσει ανάποδα προσδιορίζει μαι ανωριμότητα και αναποφασιστικότητα στο άτομο,αλλά και πάλι εξαρταται απο τα γύρω χαρτιά.
Σε συνδυασμούς σε όρθια θέση.
Με την Α-α ειναι το τέλειο ζευγάρι!!!!!!
Ο Mat γίνεται ανισχυρος κοντά στον Α-α.Η λογική και ο προγραμματισμός του Α-α δεν αφήνουν τον Μαt να χοροπηδάει στο χείλος του γκρεμού.
Με την Junon έχουν κοινούς στόχους και οράματα(άριστος συνδυασμός).
Ο Ερημίτης ενισχύει τα προτερήματα του και του χαρίζει πιότερη σοφία και αποφασιστικότητα.Κάποιες φορές του λέει και πότε χρειάζεται να κάνει το"ενα βήμα πίσω"ειδικά αν διπλα πέσει ο τρόχος της τύχης ή η σεληνη.(αλλά αυτα ειναι άλλη σελίδα).

Με την βασιλική οικογένεια των Ράβδων φανερώνει πάντα τις θετικές του πλευρές.Δείχνει την αέναη προσπαθεια του για την εξισορρόπηση των πραγμάτων και την υπερπροστασία που θέλει να παρέχει στους οικείους του.Η βασίλισσα των ραβδιών ανήκει στις αγαπημένες του.
Σε ανάποδες θέσεις με τον Ιππότη και τον Ακόλουθο φανερώνει,αστάθεια,ρήξη, χωρισμό απο αγαπημένα πρόσωπα,και ολες τις κακές όψεις των χαρτιών που συνοδεύουν εναν τέτοιο συνδυασμό.
Με το 6 πραγματοποιεί ελπίδες και σχέδια.
Με το 4 ευτυχισμένη ζωή.Διπλα στο 4 ο Α-α,οποιαδήποτε βασίλισσα και ο Ασσος,λένε πως ειναι καιρός να κάνετε οικογένεια ή να αλλάξετε κανόνες στην ήδη υπάρχουσα γιατι κάπου μάλλον έχετε αποτύχει.

Με των βασιλιά των κυπέλλων εχουν μια ιδιόμορφη σχέση.Ο κουπάτος ανήκει στο στοιχείο του νερού(κατα την ταπεινή μου γνώμη?Καρκίνος στον ζωδιακό κύκλο)Ειναι ονειροπόλος, ατομο που ταξιδεύει στο παρελθόν,παρέα με τις Μούσες,αναζητώντας τα παλιά Ορφικά και Ελευσινιακά Μυστήρια(κατά τους Ενορατικούς).
Ο Α-ας δίπλα σ'αυτον γίνεται πιο"ανθρώπινος".Ο Κούπα σιγα-σιγα μπορεί να τον φέρει σε άλλες αναζητήσεις.Αν το καταφέρει τότε ο Α-ας μόνο με την ονειροπόλα και γλυκειά βασίλισσα Κούπα μπορεί να συμβιώσει.ΠρΈπει να ξεχάσει την Α-α γιατί κανένα μέλλον δεν υπάρχει γι'αυτους(Δώστε προσοχή σ'αυτόν τον συνδυασμό)
Ανάποδες θέσεις με τον Ιππότη,προσοχή στα επαγγελματικά,ερωτικά,οικογενειακά.κτλπ.
Εξαπάτηση,έχθρα και αντιζηλία.Φταίτε εσείς ομως.Ξεκινησατε εναν πόλεμο αλλά οι άλλοι εχουν το δίκιο.Θα χάσετε!οχι μόνο την μάχη αλλά και και ανθρώπους που σας αγαπανε.
Διπλα στον Ακολουθο ο Α-ας γίνεται ερωτικός.Σε μια τέτοια θεση ικέτισσα μάγεψε τον Α-α!Μπορείς!!!!
Ικέτη,αφέσου να σε παρασύρει λίγο παραπάνω η σύντροφος σου.Μάλλον βρήκες την Α-α της ζωής σου δίπλα στον ακόλουθο κούπα.
Με όλες τις υπόλοιπες κούπες ο Α-ας βρίσκει πάντα λύσεις και ενεργοποιεί τις ερμηνείες τους(καλές-κακές)

Ο βασιλιάς των Ξιφών είναι ο πρίγκηπας του.Εχουν τα ίδια οράματα και τις ίδιες επιδιώξεις.Συμπληρώνει ο ένας τον άλλον.
Με την βασίλισσα που πάντα προσπαθεί να επιβληθεί δεν θα κάνει χωριό.Κάποια στιγμή θα την παρατήσει.
Ο Ιππότης ενισχύει την ορμή του αλλά ο σοφός Α-ας βάζει φρένο στην εκδικητικότητα και την εχθρότητα αυτού του χαρτιού.
Ο ακόλουθος του λέει να επαγρυπνεί και να ειναι επιφυλακτικός διότι κάτι μαγειρεύεται πίσω απο την πλάτη του.(Τα Σπαθιά σχεδόν πάντα ερμηνεύουν άσχημους χρησμούς)Ο Α-α προσπαθεί να τους απαλύνει.
Δίπλα στο 3 ανάποδα ο Α-α αποφάσισε να σας πει αντίο ή εσεις αποφασίσατε να μην δεχτείτε την ηγεσία του Α-α.
Τέλειος συνδυασμός με τον Ασσο σπαθί!

Ο Πεντάκτινος βασιλιάς-κατά τους χαρτομάντεις-ανήκει στον αστερισμό του Ταύρου.Ο Α-α Κριός και ο πεντάκτινος Ταύρος έχουν μια σύμπνοια μεταξύ τους γιατί ξέρουν πως κάποιο απο τα κερασφόρα θα βγει νεκρό μετά απο μια αναμέτρηση μεταξύ τους.Προσεξτε αυτόν τον συνδυασμο.Ο Α-α μαζί με τον βασιλιά κάποια στιγμή θα σας επιτεθεί αν θελήσετε να πάτε κόντρα στους δύο ισχυρούς συμμάχους και βέβαια θα χάσετε την μάχη.
Με την βασίλισσα μπορούν να εχουν μια"κατά συνθήκη"σχέση,εφ'όσον δεν παρεμβάλλονται χαρτιά με άλλα νοήματα μέχρι που η βασίλισσα θα βαρεθεί να ανέχεται τον ηγέτη αυτοκράτορα που διαρκώς θα την πιέζει να σταματήσει να ταξιδεύει"στους ονειρικούς της κόσμους".Η ονειροπόλα πεντάκτινη δεν θα αντέξει για πολύ την ακράδαντη λογική του Α-α.
Με τον Ιππότη,λύσατε σχεδόν το προβλημα σας.
Με τον Ακόλουθο,ξανασκεφτείτε το θέμα για το οποίο ζητάτε χρησμό.
Με το 9 επιτυχια στα πλούτη.Αφθονο χρήμα.
Με το 3 ειναι ικανός να ξαναρχίσει απο την αρχή σε κάθε δυσκολία και να ξαναπετύχει.
Αν ειναι ανάποδα ο Α-α με τον Ιπποτη και τον Ασσο των σπαθιών εχουμε να κάνουμε με εναν αυτοκράτορα που που θα πατήσει επι πτωμάτων για να καταφέρει αυτο που θέλει.
Βασίλισσες μου να προσέχετε.Αλλά ακόμα και στην φυλακή αυτό το άτομο θα καταφέρει να κάνει μια περιουσία!
Με όλα τα άλλα πεντάκτινα διατηρεί μια ευελιξία προς όφελος του.

Τέλος σε όποια θέση του Κέλτικου σταυρού πέσει ο Α-α δηλώνει αυτό ακριβώς που περιγράφει η κάθε θέση οπως σας την ανέλυσα παλαιότερα.
Στην δέκατη αντιπροσωπεύει αυτό που είστε ή σ'αυτό που πρέπει να διαμορφωθείτε αναλογα με το τι θα δείξουν τα άλλα εννέα χαρτιά και ανάλογα με την ερώτηση που θέσατε όταν ζητήσατε τον χρησμό.

Συνεχίζεται με το χαρτί της Ελπίδας.Το Αστρο.

Εκτη σελίδα περί ερμηνείας Ταρω.

Αν δεν φύγατε για διακοπές πειραματιστείτε λίγο με τις κάρτες.Για κάθε απορία είμαι στην διάθεση σας......

4 σχόλια:

elafini είπε...

μόλις προμηθευτώ κάρτες θα μελετήσω όλο το blog σου...ή θα σε καλέσω για καφεδάκι ;)

panagiota είπε...

Καλώς το μου το ελαφάκι.
Αυτές ειναι προς το παρον.6 σελίδες.
Σιγά-σιγά θα τις γράψω και τις υπόλοιπες 18.
Για το καφεδάκι δεκτή η προσκληση αλλά....φλυτζάνι δεν ξέρω.
Κάνα χεράκι(αν ερθει η έμπνευση) λεω που και που...
Σε φιλω.

Marialena είπε...

Άψογη όπως πάντα η ερμηνεία. Άλλο να τα βλέπεις γραπτά και άλλο να στα επεξηγεί η ίδια η Madame De Bree... ;-D

Τώρα βλέπω όμως γιατί ο αυτοκράτωρ μου την κάνει με γοργά, αφού κι εγώ η μαλακοκούδουνω φοράω το πέπλο του αοράτου. Που να με δει?

Καλή συνέχεια στις επεξηγήσεις και νομίζω πως αν διατηρούσες μια στήλη στα περιοδικά τα ανάλογα θα έσκιζες με τέτοιο υπόβαθρο. Φιλιά!

panagiota είπε...

Βγάλε τον αόρατο μανδύα και ασε τον Αυτοκάτωρα να πάρει"λίγο μάτι"όχι πολύ,όσο πατάει η γάτα.Κι αν είναι τυφλός και δεν βλέπει ας πρόσεχε.Αυτός έχασε......
Αλλά έχει και βασιλιάδες και ιππότες ο μπαξές!!!!
Η Ντεμπρυ ελάλησε και σας ασπάζεται!
(αλλά οχι περιοδικό,δεν θα την άντεχα τόση δημοσιότητα χιχιχιιιι.Να πούμε και κανα αστειάκι)