Σάββατο, Μαρτίου 07, 2009

one night stand...

Μου άρεσε όταν το διάβασα εδώ http://makelio.blogspot.com/ αλλά επειδή διαπραγματεύτηκε μόνο την ανδρική πλευρά θα ήθελα να ασχοληθώ και με την γυναικεία γνώμη και άποψη επί του θέματος.
Δώστε βάση επί του γεγραμμένου λοιπόν:

"Είτε σου έχει συμβεί, είτε προσδοκάς να το πάθεις, το one night stand, είναι μια εμπειρία που κάθε σεξουαλικά ολοκληρωμένη γυναίκα θα ήθελε να ζήσει."

-Παν:
Mη τρελαθούμε κι όλας?

Δηλαδή, εσείς δεν είστε σεξουαλικά ολοκληρωμένοι λατρευτοί μου αρσενικοί?
Η απέχετε εκ της τοιαύτης αμαρτωλής και ουτιδανής πράξης?

από mail της Esmeralda ....η οποία όμως μας λέει ότι καμιά φορά το one μπορεί να γίνει ... τροχόσπιτο !!!.
-Παν:
Εσμεράλντα, έχασες ορόφους αγαπητή μου! Ουρανοξύστης μπορεί να γίνει το σταντ!


Για μία Βραδιά Μόνο
-Παν :
Γίνεται κι ετσι? Μάλλον πρέπει να γίνεται αν δεν απατώμαι!

Τώρα τι μια τι δυο? Εκεί θα τα χαλάσουμε?

Ενας στους δύο Ελληνες έχει κάνει one-night stand, αλλά οι Πορτογάλοι είναι μακράν πρώτοι. Το 81% εξ αυτών έχει γευτεί αυτήν την εμπειρία.
Ποσοστό αντρών που έχουν κάνει one-night stand
1. Πορτογαλία (81%)
2. Βραζιλία (76%)
3. Αυστραλία (65%)
4. Ρωσία (65%)
5. Ισπανία (63%)
17. Ελλάδα (50%)

Παν:
Είμαστε μόνο στο 50%?
Α!!!! διατηρούμε ακόμα μάλλον την παρθενία μας ή την χαμένη αθωότητα μας!


Το μυστικό
Αν ποτέ βρεθείς Σάββατο βράδυ στη Λισσαβώνα, θα καταλάβεις αμέσως τι εννοούμε. Οπου κι αν κοιτάξεις, αριστερά-δεξιά, πάνω στα αυτοκίνητα, κάτω από τα τραπέζια των εστιατορίων, μέσα στα περβάζια, άνθρωποι κάνουν αχόρταγο σεξ. Υπερβάλλουμε, αλλά ας μας τα πει καλύτερα η Mariagrazia Marini, ψυχολόγος στην Πορτογαλία: «Εντάξει, δεν γίνεται κι έτσι, αλλά γενικά εδώ κάθε ώρα και μέρος είναι ιδανικά για σεξ. Είναι πολύ εύκολο να γνωρίσεις κάποια/ον τη νύχτα σε ένα μπαρ και να κάνεις one-night stand μαζί του - κυρίως τα καλοκαίρια που οι άνθρωποι κοινωνικοποιούνται υπό το φως του φεγγαριού δίπλα στη θάλασσα. Ολα αυτά τα πράγματα συνδυασμένα με αλκοόλ μπορούν να ρίξουν έναν άνθρωπο».

Παν:
Επόμενο ταξείδι Λισσαβόνα! Μήπως και ξυπνήσω καμιά νύχτα κάτω από κανένα τραπέζι....

Ας είναι και καρέκλα! Αρκεί θάλασσα να έχει κοντά για να πέσω να πνιγώ μετά την κραιπάλη...
Τώρα άμα είσαι και πίτα στο αλκοόλ τι φεγγάρι να δεις? Κάτι αχνά αστέρια που τρεμοσβήνουν μόνο και κάνα καλό ...
Άντε και δεν το λέω μην παρεξηγηθώ


Ακόμα όμως κι αν δεν βρίσκεις εισιτήριο για Πορτογαλία (και σου ήρθε και η εφορία να πληρώσεις) μπορείς να ξεκινήσεις από εδώ, στα εγχώρια μέρη. «Μία γυναίκα που είναι σκέτη πρόκληση, κατά πάσαν πιθανότητα δεν θα πάει μαζί σου» μας εξηγεί η Emily Dubberley, συγγραφέας του Brief Encounters: The Woman's Guide to Casual Sex. «Δεν θέλεις να είσαι ο τρίτος 25άρης που της την πέφτει».

Παν:
Λογικό είναι να μην πάει μαζί σου, κατά την Emily Dubberley! Το θέμα είναι εσύ τι δουλειά έχεις με την σκέτη πρόκληση και δεν συμμαζεύεσαι στα γράδα σου ανόητε.

Τωρα, τι 25, τι 35, τι 65.... Η κολυμπάς στα σκατά, ή απογειώνεσαι στα ουράνια!


Αντί γι' αυτήν, προτίμησε τη γυναίκα που είναι περισσότερο θνητή, πιο ντροπαλή, πιο προσγειωμένη. Και να θυμάσαι: «Κάν' τη να νιώσει ότι ήταν ένα παθιασμένο one-off και όχι κάτι προσχεδιασμένο» συμβουλεύει η Pam Spurr, συγγραφέας του Sinful Sex: the Uninhibited Guide to Erotic Pleasure.

Παν:
Μπράβο στην Pam Spurr τον έπιασε τον ρυθμό!

Θνητές, ντροπαλές και προσγειωμένες όλου του κόσμου ενωθείτε γιατί δεν σας βλέπω καλά!
Κοιτάξτε να παθιαστείτε κι όσο για το αν λένε πως δεν είναι "προσχεδιασμένο" ας έχομεν τις αμφιβολίες μας.
Μήπως εμείς δεν προσχεδιάζουμε ανήθικες εικόνες που ελπίζουμε να γίνουν πραγματικότητα?


Πρέπει να σου επαναλάβουμε ότι ο τρόπος που θα της πεις να έρθει σπίτι σου χρειάζεται να είναι ευρηματικός και όχι του τύπου «σε κερνάω καφέ» και αηδίες, γιατί αυτό θα σημάνει ότι κάπου εκεί η ευχάριστη συνάντησή σας φτάνει στο τέλος, ενώ αν της πεις «έχω ένα ωραίο μπουκάλι κρασί στο ψυγείο», σίγουρα θα την κάνεις χαρούμενη.

Παν:
Και τώρα αγαπητές μου σας ρωτάω?

Εντάξει, εντάξει συμφωνώ μαζί σας πως "εκείνο το κερνάω καφέ" είναι το πλήρες ξενέρωμα! Αλλά εδώ είναι η δικλείδα, όχι της ασφαλείας αλλά της...ανασφάλειας. Τώρα τίνος είναι η ανασφάλεια? Μη με ρωτάτε. Δεν γνωρίζω...
Και λέμε...

Δεν τον ξέρεις τον τύπο, ούτε από μπαράκι τον ψώνισες εν μέσω αιθρίας ζάλης, ούτε σε τρελλές διακοπές αποφασίσατε να κρεβατωθείτε κάποια νύχτα με πανσέληνο, ούτε δεσμό του επίδεσμου ψάχνεις, ούτε αντιβιοτικά παίρνεις για να σου φύγει η Influenza του πρώην μπρατσαρά που σε εγκατέλειψε, ούτε για παντρειές ψάχνεσαι ούτε για κηδεμόνα να σε κάνει στενό μαρκάρισμα, ούτε για μωρό να νταντεύεις.
Και σου προκύπτει σαν κομήτης ο ακατονόμαστος από εκεί που δεν το περιμένεις. Από το άγνωστο, από το πουθενά κι από ένα χώρο χωρίς συντεταγμένα μήκη και πλάτη, σου εμφανίζεται το άτομο κι εσύ εν μέσω μεταμεσονύκτιας εγωκεντρικής θηλυκής αμφισβητούμενης σιγουριάς, τον καλείς σπίτι σου, απλά και μόνο με ένα "ελα"!
Ουτε καφέδες, ούτε τσάγια, ούτε μπουκάλια με γαλλικά κρασιά στην ζύμωση υπόσχεσαι..
. Αλλωστε τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Όπως και οι προδιαγεγραμμένες και μη επιτηδευμένες ενέργειες μιας λανθάνουσας σεξουαλικής εγκεφαλικής επεξεργασίας που παραπαίει ακόμα ανάμεσα στο όραμα και την τέλεση μιας αμφίβολης σε επιτυχία ενέργειας.

Και τώρα κρατάτε την κατάσταση στα χέρια σας και ο αρχηγός στο παιγνίδι είστε εσείς αγαπητές μου.
Αλλά λατρευτές μου Ιουλιέτες, ο Ρομεος σας αποδεικνύεται πιο εύστροφος από εσάς. Κι εκει που πιπιλίζετε το: "σιγά μωρέ και τι έγινε? ανάβει το κόκκινο λαμπάκι και φωνάζει "alert".
Κι αναρωτιέστε αν πρέπει να του πείτε να την κάνει με ελαφρά πηδηματάκια ή να το παίξετε η "κυρία δεν με μέλλει"? Αλλά μάλλον μέχρι να παρθεί η απόφαση το σταντ έχει γίνει τροχόσπιτο.
(κατά την Esmeralda)

Κι εδώ προκύπτει το ερώτημα?
"Είναι το one night stand τελικά ανώδυνο?"

Στο one night stand περπατήσαμε μάλλον σήμερα?
χθες?
αύριο ίσως?
τελικά ποιος ξέρει την κατάλληλη χρονική στιγμή!
Πάρτε όσα και ότι μπορείτε από το "τώρα".

Άντε και μια second night άμα δέσει λίγο η μαρμελάδα που δύσκολο το βλέπω το θέμα. Μετά ξόφλησε η εταιρεία!
Το τροχόσπιτο δεν θα γίνει ποτέ πολυκατοικία! Πόσο μάλλον ουρανοξύστης?

Ιδού μια καλή, αλλά προσωπικά από εμένα αναπάντητη ερώτηση!
Που μπορεί να φτάσει μια one night stand παρά μόνο στο πουθενά!

Ψάχνω λοιπόν μια καλή ψυχολόγο να μου απαντήσει!
Πάσα προσφορά δεκτή

Φίλοι μου τα σχόλια ανοιχτά και ελεύθερα...

Κι επειδή δεν σας τραγούδησα σήμερα κανω Update χαράματα Κυριακής και το αφιερώνω σε όλους....
Αλλά Γιώτα με λένε...

24 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ωραίω το άρθρο σου φίλη μου Παναγιώτα! Σχετικά με τη σχέση μιας βραδιάς, εγώ είμαι κατά. Ανήκω στους ρομαντικούς που θέλουν να κάνουν έρωτα με τον άνθρωπο που αγαπάνε, που τον αισθάνονται σαν το άλλο τους μισό. Νεότερος όταν ήμουν είχα δύο περιπτώσεις, είχα πιεί λίγο παραπάνω και έτσι ενέδωσα. Όμως και τις δύο φορές μετά τα έβαλα με εμένα γιατί, θέλω πρώτα να υπάρχει συναίσθημα και μετά τα υπόλοιπα. Καλό βράδυ φίλη μου Παναγιώτα να έχουμε
Με αγάπη
Max

faraona είπε...

Παναγιώτα?
Καλημερα πουλί μου ...τι ανάρτηση ειναι αυτη ...καταπληκτικο θέμα...χεχε και πολυ ερεθιστικο.
Η προσωπική μου αποψη για το θέμα κι ΟΛΟ το ΘΕΜΑ ΣΕΞ ειναι μία.
ΠΕΡΙ ΟΡΕΞΕΩΣ ΚΟΛΟΚΥΘΟΠΙΤΑ.
Ο,τι «κάθεται» καλύτερα στον καθένα μας κι όπως του «κάθεται».
Κυρίως μακριά απο ΕΝΟΧΕΣ και τα τοιαυτα των κατηχητικών Σχολείων ...έλεος πια και μ αυτούς τους ατέρμωνους κι ατέλειωτους συναισθηματισμούς που περισσότερο σινεμά μου θυμίζουν παρα την πραγματική καθημερινότητα των συνηθισμένων ανθρώπων.
ΜΕΓΑΛΟ ΘΕΜΑ ανοίγουμε εδω κι ειναι και Σαββατο πρωί....

πολλα φιλια φιλενάδα.

Ανώνυμος είπε...

04:05 !!! έγινε η ανάρτηση!

Δύο τινά συμβαίνουν:

1) Μόλις τελείωσε ένα επιτυχημένο night
2) Μόλις το one έγινε διαρκείας!

panagiota είπε...

Αγαπημένε μου Μαξιμε
Οταν είμαστε νέοι η εμπειρία της One περνάει σχεδόν απαρατήρητη γιατί ίσως και να εξελιχτεί σε κάτι περισσότερο.
Σε μεγαλύτερες ηλικίες πιστεύω πως είναι μια απόπειρα "φυγής" από την καθημερινότητα. Κι όταν γίνει κάτι τέτοιο γίνεται με την βουβή συγκατάθεση και τον δύο.Το αλκοόλ απλά το κάνει πιο εύκολο και το συναίσθημα είναι τόσο, όσο χρειάζεται να ανταλλάξουν συνειδητά δυο ενήλικες που δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα,αλλά έχουν να μοιράσουν και να δώσουν, έστω και για μία νύχτα,ο ένας στον άλλο εκείνη την μικρή χαρά μιας ζεστής ανθρώπινης επαφής!
Κι άλλωστε φίλε μου "και κανείς κανενός" δεν είμαστε?

Agorafoviagr είπε...

Φίλη μου καλή Παναγιώτα, άλλοι άνθρωποι θέλουν να δωθούν για μία νύχτα, με κάποιον που δεν ξέρουν, για να ξεμπουκώσουν όπως λέει και ένας φίλος μου. Προσωπικά δε χαραμίζομαι σε κανέναν για μία νύχτα και δε με συγκινούν οι άνθρωποι της μίας νύχτας. Μου αρέσει να ξέρω τον άνθρωπο που θα κάνω έρωτα μαζί του, γιατί ανήκω στην κατηγορία που αναφέρει η Φαραώνα, με τη διαφορά ότι δεν πήγα στο κατηχητικό. Σου στέλνω την αγάπη μου!
Max

panagiota είπε...

Νατασούλι μου,που χάθηκες εσυ και έκλεισες και μπλογκ και σχόλια?
Ναι, ομορφιά μου όπως κάτσει και άμα κάτσει και όπως θέλουμε ...ακόμα καλύτερα!
Οφείλω να ομολογήσω πως το θέμα είναι καυτό,αλλά ξεπερνώ τις ενοχές και τις άφωνες τύψεις και σου ψιθυρίζω....One night stand!
Μηπως θα έπρεπε να το δοκιμάσουμε ξανά στην ηλικία μας?

Marialena είπε...

Κοίταξε Παν-παν, με τις ανησυχίες σου περί ξεπέτας κλπ, που ομολογώ πως το έθεσες ωραία, όπως και το σχόλιο του εκ Πορτογαλλίας ορμώμενου.

Εγώ προσωπικά την "πάτησα" με τσάι - πρόσκληση και δεν πήρα χαμπάρι, η αθώα μεγαλοκοπέλα τι εννούσε με την πρότασή του ο λεγάμενος, μέχρι που το τσάι έγινε πουστατσαί και έφτυσα και τα κουκούτσια μετά και πήρα και τους δρόμους για να αυτοοικτηρθώ μετέπειτα για την μαλακία που με έδερνε που δεν πήρα χαμπάρι τι εννούσε εξαρχής. Τώρα φυσάω και την γιαούρτη που λένε στην Κορινθία μεριά...

Αν κορίτσι μου έζησες μια φευγαλέα ερωτική περιπέτεια με κάποιον και αυτό σε πυροδότησε να γράψεις, καλώς έκανες. Το θέμα λέει η κυρά δασκάλα, είναι να έχεις συναίσθηση ότι αυτό είναι, μια ερωτική επαφή μεταξύ δύο ενηλίκων και πάει τελείωσε, ειδικά αν μετέπειτα δεν υπάρχει περιθώριο το σεξ της μιας βραδυάς να πάρει τη μορφή συναναστροφής και τακτικής επαφής μεταξύ των.

Οπότε, συμπερασματικά λέω: Κάνε ό,τι κάνεις, έχοντας συναίσθηση γιατί το κάνεις και για ποιούς λόγους. Αν αντέχεις τον συναισθηματικό αναβρασμό που επικρατεί μετά από μια νύχτα πάθους και δυο και τρεις και συνεχίζεις τη ζωή σου κανονικά, χωρίς να το συσχετίζεις με κάτι άλλο, καλώς.

Προσωπικά άσε μια πια να έχω τις αμφιβολίες μου επί του θέματος...

panagiota είπε...

Καλέ μου Μαξιμε συμφωνώ απόλυτα μαζί σου και δεν πήγα ούτε εγώ ...στο κατηχητικό!
Αλλά κάποιες φορές συμβαίνει να θέλουμε να "δοθούμε"και τότε προσπερνάμε το "χαραμίστηκα"...
Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου...
Μεγάλη συζήτησα ανοίξαμε τελικά όπως επισήμανε και η συμπατριώτισσα φίλη μου Φαραωνα....

panagiota είπε...

Αγαπητέ άγνωστε εκ Πορτογαλίας
Οντως 04:05 πρωινής έγινε η ανάρτηση!
Οπότε πολλά τινά μπορεί να συμβαίνουν!
Κι επειδή δεν μου έτυχε μαζί σας το one night δεν θα σας πω τι συμβαίνει από τα δυο που υποθέσατε για την δική μου χθεσινή νύχτα....
Μαντέψτε φίλτατε,
Μαντεψτε...

Marialena είπε...

Εμένα πάντως, θα μου επιτρέψετε να συμφωνήσω με τον αγαπητό Μάξιμο, μιας και αυτή είναι και η δική μου οπτική επί του θέματος πια.

Άλλο πράγμα ο Έρωτας και άλλο το ξεσκί, άλλο η πνευματική και σωματική ένωση σε δυο ανθρώπους που υπάρχει ανάμεσά τους συναισθηματική εγγύτητα και άλλο το "τρίψε τρίψε το λυχνάρι" να δούμε αν θα βγει το τζίνι ή η Τζίνι. Βέβαια, πάντοτε συνέβαινε η ξεπέτα ανάμεσα στους ανθρώπους, αλλά πέραν από το ξεχαρμάνιασμα, αποτέλεμσα ουδέν. Και δεν είναι θέμα ηθικής αυτό, εκ του αποτελέσματος κρίνω, γιατί μηχανές του σεξ δεν είμαστε ούτε Πρίαποι, ούτε Μεγάλες Αικατερίνες...

Άστρια είπε...

:)))LOL!!

Οι κόκκινες απαντήσεις σου φοβερές!(αλήθεια πού το σκέφτηκες για τον ουρανοξύστη; χαχαα)

Η άποψή μου για το one; Δεν οδηγεί πουθενά και ενέχει και πολλούς κινδύνους. Πάντως, όντας στο άλλο μη ζωηρό 50%, νομίζω ότι σίγουρα δεν θα μπορέσω να ρίξω πολύ φως στο θέμα:) -και όχι, δεν ήμουν ποτέ στο κατηχητικό-

Πολλά φιλάκια φίλη μου στον Βορρά:)
(και στο ξαναλέω, είσαι αυθεντική!)

panagiota είπε...

Μαρλεν μου, με καραφλιασες!
Ωστε τσάι την έλεγε την ξεπέτα ο λεγάμενος?
Χαχαχαααααααααααα
Θα συμφωνήσω και μαζί σου και με τον Μαξιμο και άσχετα αν παντρεύτηκα τον πατέρα του παιδιού μου μέσα από ενα "τριψιμο του λυχναριού" το Τζινι έγινε 5 χρόνια μετά την ξεπέτα,στην ουσία κάπως έτσι άρχισε το όλο στόρυ
(Τι μου θύνησες βρε καρντιά μου τώρα?)
Στην ηλικία μου πια τα βλέπω αλλιώς τα πράγματα.Αν πούμε πως συνεβαινε κάτι τέτοιο θα ήταν μια ώριμη επιλογή κάτω από ειδικές "διακρίσεις".Το βασικό στοιχείο θα ήταν να με "πάρει" πρώτα στο μυαλό αυτό το άτομο και μετά στο κρεβάτι.
Οπότε χρειάζεται χρόνος και νηφαλιότητα για κάτι τέτοιο.Δευτερο βασικό στοιχείο για μένα είναι -και μη γελάς-να αφήσει επάνω μου την διαδικασία της αποπλάνησης!(έσκασα αλλά το είπα)!
Αμα γίνουν αυτά και κάποια άλλα μικροπράγματα που εσύ ξέρεις πόσο μου αρέσουν ισως το one night... να ήτααν μέσα στο πρόγραμμα της ημέρας!
Κι επειδή ξέρεις απο πρώτο χέρι τις σεξουαλικές μου αποχές...μήπως θα έπρεπε να γίνω ολίγον τι Μ.Αικατερίνη????

Λολλλλλλλλλλλλλ και φιλιά

panagiota είπε...

Αστεράκι, τελείως λολλλλλλλλλλ το θέμα!
Θα σου πω πως σκέφτηκα τον ουρανοξύστη.
Διαβάζω που λες για το σταντ και συσκεφτομαι με τον εαυτό μου και μετράω, κάθε νύχτα και ένα σταντ!
Ε...ουρανοξύστης προέκυψε μετά στο μυαλό μου!
Αλήθεια δεν ξέρω αν οδηγεί πουθενά το One αλλά όντως ενέχει κινδύνους!
Φαντάζεσαι να σου γίνει εξάρτηση και να ψάχνεις την δόση σου?
Εκεί είναι το μεγάλο ΛΟΛ!
Φιλιά πολλά και απο μένα την "αυθεντικα" τρελλάρα!

Agorafoviagr είπε...

Είναι αναμφισβήτητα ένα καυτό θέμα. Τα σημεία στα σχόλια που μου κέντρισαν το ενδιαφέρον είναι το σχόλιο της φίλης Marialena που αναφέρει πως όποιος καίγεται στο χυλό φυσάει και το γιαούρτι και πως μετά από μία τέτοια νύχτα μπορεί να υπάρξει ένας συναισθηματικός αναβρασμός, που μπορεί να θέσει τις εσωτερικές μας αντοχές σε ένα crash test (δεν είναι κανόνας, είναι όμως ένα ενδεχόμενο). Επίσης συγκράτησα της φίλη μου Παναγιώτας, πως η ψυχή του ανθρώπου είναι άβυσσος. Πάνω σε αυτό σκέφτηκα πως μπορεί να είμαι κατά, όμως δε λέω πως ποτέ δε θα το κάνω, γιατί στη ζωή μου έχω μάθει ποτέ να μη λέω ποτέ. Επίσης συμφωνώ με τη φίλη Astria πως ενέχει κινδύνους. Όταν διάβασα το σχόλιό της το μυαλό μου πήγε, σε νοσήματα που μεταδίδονται μέσω της ερωτικής πράξης. Αυτό φυσικά δε σημαίνει πως δεν πρέπει να υπάρχει ερωτική πράξη. Στο φίλο εκ Πορτογαλίας, θα ήθελα να κάνω μία συμπλήρωση. Υπάρχει και ένα τρίτο ενδεχόμενο. Την ώρα της πράξης, να γίνει κανένα μπουκάρισμα από καμία σύζυγο ή κανέναν σύζυγο και από το κρεβάτι των αισθήσεων κάποιος από όλους να καταλήξει στο κρεβάτι του πόνου στο νοσοκομείο :) (δύσκολο ίσως, πιθανό όμως).
Η μέρα σήμερα ανήκει στις Γυναίκες, εύχομαι σε όλες τις γυναίκες της παρέα χρόνια πολλά, να περάσουν μία ευχάριστη μέρα και νύχτα! Φίλη μου Παναγιώτα σου στέλνω την αγάπη μου που είναι όχι one night αλλά any time (το λέω με καλή πρόθεση) :)
Με αγάπη πάντα
Max

Άστρια είπε...

Εννοούσα και αυτό, αλλά κυρίως την ανθρώπινη άγνωστη συμπεριφορά κατά και μετά.

panagiota είπε...

Μαξιμε, φίλε μου αγαπημένε
Οντως η Μαριαλενα μας,έκανε κατάθεση ψυχής και ειλικρίνειας με το σχόλιο που έγραψε!(γνωριστήκαμε μέσα από εδώ με αυτό το υπέροχο κορίτσι και κάναμε και διακοπές μαζί και έκτοτε δεν χαθήκαμε)
Και σίγουρα ποτέ δεν πρέπει να λέμε ποτέ, γιατί θα επαναλάβω πως άβυσσος είναι η ψυχή του ανθρώπου και κανείς μας δεν ξέρει τι του ξημερώνει η επόμενη μέρα.
Θα συμφωνήσω κι εγώ με όλους σας γιατί το σκέφτηκα πολύ το θέμα και θα πώ πως μάλλον ενέχει συναισθηματικούς άγνωστους κινδύνους για άτομα που δεν είναι της ξεπέτας και του ξεσκι των ψυχρών εκτελεστών.
Και μάλλον εμείς που ζούμε χρόνια τώρα με τα "Τέταρτα του Αλέξη" προσπαθώντας να τον κάνουμε να καλύψει τις ευαισθησίες μας πρέπει να αποφεύγουμε τέτοιου είδους κραδασμούς γιατί μετά θα αναρωτιόμαστε αν πρέπει να χωρίσουμε τον Αλέξη και να ερωτευθούμε την Ζάνα!
(Με πιάνεις εσύ τι εννοώ)

Χαχαχααααααα
Και ήταν πολύ πετυχημένο αυτό που διάβασα για την τρίτη εκδοχή προς τον εκ Πορτογαλίας.
Ωραία τα έθεσε στο σχόλιο αλλά έπεσε πολύ έξω,ειδικά για τα δικά μου γραφόμενα και τις δικές μου ψυχικές αναζητήσεις.

Η μέρα ανήκει σε ολους που ξέρουν να αγαπάνε any time.
Κρατώ την eny time αγάπη που μου έστειλες και την ανταποδίδω

Η φίλη σου Παν

panagiota είπε...

Αστεράκι, όπως το έγραψες είναι! Αυτή η άγνωστη ανθρώπινη συμπεριφορά...

Θα στείλω σ έσένα και τον Μαξιμο ένα τραγουδάκι γλυκιά μου...
Φιλιά του Βορρά προς το παρόν...

patsiouri είπε...

Συμφωνώ με το "περί ορέξεως κολοκυθόπιττα".
Εχω κάνει one night stand αλλά με ανθρώπους που ήξερα, έστω και φατσικά, καιρό και αφού προηγήθηκε μία κοινή έξοδος τουλάχιστον.
(Ο μεγαλύτερος φόβος μου στη ζωή εκτός από το να μείνω ανάπηρη είναι το να πέσω στα νύχια ενός ψυχασθενή δολοφόνου!).
Δύο από αυτά τα one night stand κατέληξαν σε σχέση, η μία κράτησε έξι χρόνια και η άλλη μετρά ήδη γύρω στους οχτώ μήνες.
Ενώ είχε αρχίσει εντελώς για τη μαλακία.
Αυτά.

Maria Tzirita είπε...

Θα συμφωνήσω απόλυτα με τη Φαραωνίτσα μου, ότι περί ορέξεως κολοκυθόπιτα! Μην ψάχνεις μια και σωστή απάντηση, είναι πολύ προσωπικό το θέμα... Αρκεί να είμαστε καλά με τον εαυτό μας πρώτα απ'όλα! Φιλιά Γιώτα μου!

panagiota είπε...

Πατσ μου κάπως έτσι παντρεύτηκα!
Διακοπές έκανα ερχόμενη στην Πατρίδα,απο Ιταλίας μεριά όπου ζούσα σπούδαζα και εργαζόμουν τότε,για λίγες μέρες εδώ λόγω απεργιών εκεί.
Προέκυψε ένα one night καλοκαιρινό κι εγώ χάθηκα στα γαλάζια του μάτια (τρομάρα μου) ...
και τον παντρεύτηκα!
Ασε τώρα και τι να λέμε.....

panagiota είπε...

Μαράκι εγώ συμφωνώ με όλες και με όλους σας!
Δεν υπάρχουν σωστές απαντήσεις στα θέματα της καρδιάς
Πάντως αν μου τύχει ξανά στα γεράματα το one night(όπως έγινε στα νιάτα μου) θα σας το πω χωρίς ντροπή!
Αν γίνει και second night η ιστορία μετά θα ανήκει μόνο σε μένα.
Και πιστεύω πως είναι δίκαιο να κρίνω εγώ το "ηλίθιο παιγνίδι της γεροντικής ανεγκεφαλοσυνης μου"!

Σε φιλώ Μαράκι και ...περί ορέξεως..,πρασόπιτα!!!

Leviathan είπε...

imoun padote tis sxesis....de me enoiaxe pote gia na kano one night...kalispera!!! :)

panagiota είπε...

Αγαπητέ μου Λεβιάθαν χαίρομαι που είσαι της σχέσηςα9σπάνιο φαινόμενο της σήμερον)
Παντως εγω το δήλωσα στο σχόλιο για το Πατσιουράκι πως κάπως έτσι παντρεύτηκα πριν 30 χρόνια.Και όντως θεωρώ την όλη υπόθεση του τότε "one night" γιατί ζούσα σε άλλη χώρα και εκείνος εδώ. Οπότε το ίδιο πράγμα είναι.Θα έφευγα...
Τι μια νύχτα τι οι 10 που προέκυψαν και έγιναν 3 μήνες και η Παν εν Ελλάδι ακόμα.
Σχέση θα ήταν αυτό? Οχι βέβαια!
Ξεπέτα ήταν!
Ασχετα αν έδεσε μετά η μαρμελάδα!
Συμβαίνουν και αυτά....

Marialena είπε...

Ετσι ακριβώς βρε παιδιά, ο καθένας αποφασίζει για τον εαυτό του τι είναι το σωστό και τι λάθος στις ανθρώπινες επαφές και σχέσεις και ειδικά τα θέματα του έρωτα και του σεξ, είναι τελείως υποκειμενικά.

Αυτό που ψάχνεις, είτε λέγεται περιπέτεια της μιας νύχτας, είτε μονογαμική σχέση, ή οτιδήποτε άλλο σε προσωπικό επίπεδο, το βρίσκεις πολύ ή λίγο, ανάλογα με τις επιλογές που κάνεις. Άμα είσαι καλά με αυτές, αυτό έχει σημασία και η ζωή συνεχίζεται...